tisdag 11 juni 2013

I'd rather wear flowers in my hair, than diamonds around my neck

Nu så va det ett litet tag sen igen.
 I torsdags regnade det lite... och när vi på eftermiddagen skulle till fotbollen så hade vi ingen bil, så vi fick cykla. Vilket vi inte hade nåt emot, förutom att vi skulle försöka få med oss alla fotbollarna haha. Och när vi hade lyckats med det och kom till fotbollsplanen... visade det sig att det va inställt hahah. Typiskt! Vi fick Erika att hämta upp bollarna och så cyklade vi runt lite. Sen åkte vi till La Crosse för lite snabbshopping. Efter det åkte vi till ett grad party som va bara desserter... och det va några av de bästa desserterna jag någonsin ätit! Sååååå gott!!! Sen åt vi gooooood kvällsmat (ja dessert före kvällsmat, haha, bra jobbat). Annars så städade vi Alisa's rum... vilket verkligen va ett projekt i sig haha. För man kunde bokstavligt talat inte se golvet, överhuvudtaget. Men vi lyckades ganska bra!

I fredags började jag morgonen tidigt med Zumba. Vilket va väldigt härligt! Sen under dagen förberedde vi saker inför den lilla middagen på kvällen och förberedde oss själva inför kvällen! Nämligen graduation!! Vid 5 kom några av deras släktingar hit, även mina värdföräldrar R&C, och Lydia & Andrea! Vi åt då god mat innan vi gav oss av mot skolan. Där tog vi först ett klassfoto... och sen tog vi bussen till arenan. Vi fick där vänta ett tag och sen ställa upp oss. Vi vandrade sen in på fältet och så skedde hela ceremonin!! Först så fick vi stå upp till nationalsången. Sen pratade en professor lite. Efter det sjöng kören, som jag är med i. Sen höll 4 utvalda seniors tal. & de va jättebra! Sen introducerades utbytesstudenterna! Och vi fick då ta emot våra "diplom" och bli fotade. Sen fick alla de andra sina diplom. När sen det va över så sa vår rektor "now let me introduce you to WSHS class of 2013" så slängde vi alla upp våra hattar och skrek! Och publiken skrek och klappade händerna. Efter det så kramades alla och sen togs massvis med bilder.
 När det va klart åkte vi hem och åt tårta och sen satt vi uppe o prata till typ 2 på natten. Sååååååå sjuuuuuuuuuuuuukt häftigt va det!!!!!! Så himla, himla, himla coolt verkligen! Finner inga ord. SÅ häftigt.

I lördags började dagen relativt tidigt med fotbollsmatch för våra micro soccer barn. Och de va sååååå duktiga! Tyvärr förlorade de med 7-6. Och det sista målet kom in typ 2 sekunder innan matchen va slut, så synd! Men men.
 Efter det fortsatte vår långa dag... då vi bokstavligt talat gick till TIO olika grad parties! Hahaha, så galet. Intensivt, men ändå kul! Vi va också oerhört mätta i slutet av dagen... Vid 7, efter vår långa dag åkte vi hem och bytte om till varmare kläder och åkte sen vidare till en hejdåfest, för vår vän Camilla från Brasilien. Det va kul, men såklart sorgligt. Hejdån är aldrig kul.

I söndags väcktes jag av att Alisa bokstavligt talat hoppade på mig. Hahaha. Vi åt då burek till frukost!! Sååå gott. Sen under dagen förberedde vi inför hennes grad party. Och hennes party blev jättebra! Jättegod mat och bra människor.
 Sen på kvällen efter att vi hade däckat ett tag åkte vi till Target, där vi spenderade typ en timme haha. När vi kom hem kollade vi sen på Les Miserable. Den va väldigt lång, men bra!

Idag har varit en av de bättre dagarna på länge! Så himla bra. Vi har sagt att vi ska försöka ha ett "äventyr" nästan varje dag tills jag åker hem, och idag hade vi några stycken! Vi började det med att lata oss, och sen göra abs övningar haha. Sen cyklade vi till Lydia och hämtade upp henne, och cyklade sen över bron till Wisconsin till stranden. Strand och strand... jämfört med stranden i Sverige va det ju ingenting haha, men det va ändå bra!!! För att komma till den fick vi vandra lite i terräng haha! Och vattnet va the mississippi river, så det va rätt smutsigt. Så vi badade inte, men solade och hade våra fötter i vattnet. Efter ett tag där cyklade vi rundor, och slutade upp på Mugby. Drack våra älskade blended tea. Sen cyklade vi hem till oss. Och då kom Danny & hans flickvän, och Laura hit. Vi åt då pastasallad och spelade sen badminton vilket va fruktansvärt kul! Haha sååå mycket skratt.
 Sen åkte Alisa, Laura, Lydia och jag till ett område som är jättebra för vandring. Vi vandrade då upp för ett typ berg, vilket va helt galet jobbigt. För det va såååå brant och lerigt hahah. Men så himla kul ändå. Trots att vi svettades som grisar och att vi knappt kunde andas haha. Efter ett bra tag va vi äntligen uppe på toppen där vi kollade på solnedgången. Såååå himla svettiga va vi, men såååå vackert det va. Det va verkligen värt det.
 & nu sitter Alisa och jag och kollar på en prinsessas dagbok. Haha, den blir aldrig gammal. Så bra!!!
Verkligen en jättebra dag! Perfekt dag.














































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar